top of page
Vyhledat

3 tipy na letní čtení


Ahoj všichni,

již tradičně bývá léto spojené s dovolenou, kterou si rozhodně všechny zasloužíme. Pokud jste se rozhodly si během dovolené přečíst nějakou dobrou knihu, vybraly jsme pro vás s Annette pár tipů na ideální letní čtení.


Mezi osušku a opalovací krém si na lehátko k bazénu přihoďte také Couru. Ne, nemyslím tu úlisnou sousedku co se culí na vašeho partnera pokaždé když byť jen vynáší odpadky. Tentokrát mám na mysli novou knihu od herečky Jany Bernáškové. Její Coura je totiž ideální romantická oddechovka.


Lucie je čerstvě 30, má dceru Kristýnku s bývalým přítelem Tomášem a současného přítele Karla. Lucie se jako správná třicítka pere s tím co chce a kam směřuje. Chtěla by moc hrát v televizi, aby ji všichni známí z rodné Ostravy viděli a věděli, že se opravdu stala slavnou herečkou. Když dostane nabídku záskoku z Vinohradského divadla, neváhá ani vteřinu a nabídku přijímá. Při první zkoušce ovšem zjistí, že má hrát se svou první osudovou láskou.


Jestli vás do vysněné letní destinace čeká delší cesta, mohla by vám ji zpříjemnit Coco Pinchardová a její Ne tak úplně soukromé e-maily. Coco je totiž tak trochu jako Bridget Jones, jen si nepíše deník, ale vypráví svůj příběh pomocí e-mailu, které posílá svým přátelům. Stejně jako u Bridget Jones není o vtipné scénky nouze, obzvlášť když se nedopatřením dostane e-mail k jinému adresátovi.


Coco je čerstvě 40 a má za to, že trable s muži už má dávno za sebou. Bohužel jen do chvíle než se u jejího manžela projeví krize středního věku. Kromě toho, že jí manžel na Štědrý den oznámí, že se rozhodl odstěhovat se za kariérou z Londýna do Ameriky, se Coco pár dní na to povede zesměšnit svou vlastní knihu, o které doufala, že se stane bestsellerem.


Na závěr jsem si nechala tip na jeden psychothriller. Vzhledem k tomu, že léto je také hlavní svatební sezóna, dovolte mi, abych vás pozvala na irský ostrov Inis an Amplóra (Ostrov kormoránů) a připsala vás na Seznam hostů.


Na malý ostrov poblíž Irského pobřeží, kde žijí pouze dva lidé v nově zrekonstruovaném Hrádku přijíždí nevěsta Jules, ženich Will, jejich rodiny a přátele, aby se stali svědky jedinečné události, kterou je svatba dvou lidí. Příběh od počátku provází pochmurná až tíživá atmosféra - nevěstina hlavní družička a současně sestra se tváří dost nešťastně, s nikým nemluví a spíše se skrývá, ženichův svědek Johnno si zapomněl oblek… jen pár drobných útržků napovídá, že tato svatba neproběhne úplně hladce.

Doufám, že vás alespoň jedna z uvedených knih zaujala a že si užijete letní dovolenou podle svých přestav.


Pro další bezvadné tipy na čtení navštivte Annette profil, má úžasný přehled a ráda Vám něco doporučí! Naleznete ji na instagramu

@ann.ctenarskyklub


Krásné léto a také příjemnou počtenou vám přejí


Péťa a Annette



22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page